POGOVORNA SKUPINA ZA STARŠE
Posvetovalnice za učence in starše Novo mesto

V Posvetovalnici za učence in starše Novo mesto vas prijazno vabimo, da se z novim šolskim letom (2018/2019) vključite v posebno pogovorno skupino za starše. Skupino staršev bo vodila zunanja sodelavka, Tamara Malešević, psihologinja z dvajsetletno prakso v svetovanju in z izkušnjami v skupinski analizi.

Namen skupine:
V skupino (5 – 8 članov) se lahko vključite starši, ki želite dodatno podpreti svoj osebnostni razvoj, pa tudi osebnostni razvoj članov svoje družine, predvsem otrok. Skupina ponuja posameznikom spoznavanje podobnosti in razlik med družinami, kar omogoča medsebojno podporo, izmenjavo izkušenj in vzajemno učenje.

Čas srečevanj:

Srečanja bodo potekala 1x tedensko (ob ponedeljkih) popoldne,
v trajanju od 60 do 90 minut (odvisno od velikosti skupine)
v prostorih Posvetovalnice.

Način delovanja skupine:
Člani skupine si ob strokovnem vodenju med sabo delijo znanja, izkušnje in si nudijo medsebojno podporo. Na srečanjih imajo člani priložnost poslušati in govoriti o dogodkih in lastnih doživetjih, uspehih in težavah, s katerimi se srečujejo. Vsak član skupine lahko s skupino deli samo tisto, kar želi povedati. Voditelj pa poskrbi za dobro sodelovanje in pozitivno klimo v skupini. Občasno ponudi tudi izhodišče oz. temo za pogovor.

Za posamezno srečanje član prispeva 4 €.

Preden se boste odločili za vključitev v skupino, boste povabljeni na individualni pogovor z voditeljico skupine, kjer boste lahko pridobili vse dodatne informacije glede delovanja skupine.

Za dogovor glede termina za individualno srečanje z voditeljico, kontaktirajte Tamaro Malešević osebno, na tel. št 040 696 109, in sicer do konca septembra 2018.

V pričakovanju vašega klica, vas lepo pozdravljamo!

Direktorica
Mateja Petric